Знаете ли која им е омилена предигра на паровите?

Гледањето порно филмови и снимањето на домашни видеа за многумина е табу тема, но најновото истражување покажува дека голем е процентот на оние кои го практикуваат и многу уживаат. Домашното порно на многу парови им е омилена предигра.

Mid section view of a mid adult woman, holding a condom with a young man in the background

Истражувањето на Плејбој спроведено на 2 000 испитаници, покажало дека мнозинството парови меѓусебно си испраќаат фотографии и пораки со сексуална содржина- таканаречен секстинг.

Живееме во модерно време па снимањето на домашни порно видеа за многумина е нормална работа. Единствената лоша страна е евентуалната одмазда од партнерот доколку врската биде прекината.

Заедничкото уживање во порно филмови исто така се покажало како многу популарна предигра.

Истражувањето открило и дека жените од своите партнери кријат доколку имаат сексуално преносливи болести а намаесто да се лекуваат се надеваат дека се ќе помине само од себе.