Нова недела, нов филм во Кино Милениум

Премиера на фантастичниот ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ (SUICIDE SQUAD) во кино Милениум. Во главните улоги настапуваат Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Ike Barinholtz, филмот е во режија на David Ayer.
Премиерата во кино Милениум е во четврток (04.08.), во 20:00 часот.
maxresdefault
Од останатите филмови, на репертоарот се сеуште актуелните ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D), ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D), ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE), а од анимираните БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY),  ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE).

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (04.08. – 05.08.):

15:00 -ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

17:30 ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)

20:00ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D) – Премиера

22:30 -ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

 

САБОТА- НЕДЕЛА(06.08. – 07.08.):

11:00 БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

13:00 ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

15:00 -ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

17:30 ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)

20:00ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D)

22:30 -ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

 

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (08.08.- 10.08.):

15:00 -ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

17:30 ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)

20:00ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D)

22:30 -ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)