Обновен репертоар на кино Милениум

Ни претставува задоволство да ја најавме премиерата на филмот 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI), во режија на фантастичниот Michael Bay, со John Krasinski, Pablo Schreiber, James Badge Dale, David Denman во главните улоги.
13hours(foto)
Четврток(18.02.), во 22:00 часот премиерно ќе биде прикажан филмот кој е инспириран од вистинити настани, а говори за заложничка драма во конзулатот на САД во Бенгази, Либија.
На репертоарот сеуште е актуелниот “box-office” фаворит ДЕДПУЛ (DEADPOOL), и секако сеуште „свежите” комедии КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE) и ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK).
Повеќе информации за репертоарот

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (18.02. – 19.02.):

13:00 -ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

15:30 ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK)

17:30 КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

20:00ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

22:00 – 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI)– премиера

 

САБОТА- НЕДЕЛА(20.02. – 21.02.):

11:00 – СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!)

13:00 МАЛИТЕ ВИЛЕНИЦИ ПИКСИ (PIXIES)

15:30 ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK)

17:30 КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

20:00ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

22:00 – 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI)

 

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (22.02. -24.02.):

13:00 -ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

15:30 ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK)

17:30 КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

20:00ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

22:00 – 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI)