Почина Емин Унџел

Во четвртокот почина легендата на македонскиот хумор, Емин Унџел, препознатлив како Селим Селими.

Image (4)

Голем дел од својот работен век Унџел го посвети на хумористичната легендарна радио-емисија „Хихирику“, што се емитуваше на Македонското радио.