Што жените најпрво забележуваат кај мажите?

Иако на крајот карактерот доаѓа до израз и тој е причина поради која раскинуваме, изгледот е првата работа што не привлекува кој одредено лице.

par-vrska

 

Еве листа на работи што жените први ги забележуваат кај спротивниот пол.

Став

Правилото на златна средина важи во овој случај. Имајќи го тоа предвид, срамежливите мажи нема да имаат многу среќа кај жените, но ни оние доминантните.

Чевли

Иако од малечки не учат дека не треба да се суди според изгледот, при изборот на мажи тој сепак има голема улога. Многу жени го оценуваат својот избраник според чевлите. Секако, вкусовите се различни, па така има место за се. Ако не прашувате нас, маж во стартки или во слични патики е совршен избор.

Пријатели

Со кого си, таков си. Значи, ако мажот е опкружен со големо друштво и има истакната улога во него, жените едноставно се лепат за него.

Хигиена

Иако во мрачниот клуб тешко е на прв поглед да се процени дали тој води грижа за својата хигиена, само еден поглед на ноктите и на забите и ќе го добиете одговорот на тоа прашање.