Што не треба да чувате во фрижидерот?

Имате навика сè да ставате во фрижидер? Сепак, на секоја работа не и е местото таму, а благодарение на видеото на BuzzFeed ќе откриете кои работи не треба да ги чувате во фрижидер и зошто.