10 совршени парчиња: Пролетни блејзери

Совршени парчиња за топлите денови кои со нетрпение ги очекуваме.

blazer2

 

Пролетните трендови полека, но сигурно ги полнат продавниците, а класиката секогаш е добродојдена. Блејзерите, како и изминатите сезони и овој пат го имаат главниот збор во сите тренди комбинации. Без разлика дали преферирате монохроматски или интензивни стилски парчиња, сигурни сме дека ќе го пронајдете својот омилен блејзер за оваа сезона.

hmprod3 hmprod4__efc hmprod5 hmprod6__fb5 hmprod7__f59 hmprod8__6b6 hmprod11__47f hmprod12__8fe hmprod21 hmprod22__281