Две премиери во кино Милениум!

Неделава која следува, поточно во четврток(28.07.) не очекуваат 2 премиерни филмски остварувања на репертоарот на кино Милениум.
JasonBourne(Foto)
Долгоочекуваното продолжение на серијалот за агентот ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE), со едноставен, истоимен наслов, конечно на големото платно, на огромно задоволство на фановите ширум светот. Во главните улоги фантастична актерска екипа Alicia Vikander, Matt Damon, Julia Stiles, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel, а режијата е на Paul Greengrass. На репертоарот на кино Милениум на денот на светската премиера четврток(28.07.), во терминот од 20:00 часот.
Уште еден холивудски хит стартува во четврток… „римејкот” на добропознатиот ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D), на репертоарот на кино Милениум во терминот од 22:30 часот. Филмот е во режија на Paul Feig, а во главните улоги настапуваат Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Sigourney Weaver.
Во прилог следува репертоарот на кино Милениум, како и повеќе информации за новите филмови

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (28.07. – 29.07.):

15:00 ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

17:30 ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

20:00ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)– Премиера

22:30 -ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)– Премиера

 

САБОТА- НЕДЕЛА(30.07. – 31.07.):

11:00 БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

13:00 ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

15:00 ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

17:30 ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

20:00ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

22:30 -ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИКи ВТОРНИК (01.08.- 02.08.):

НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ

 

СРЕДА (03.08.):

15:00 ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

17:30 ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

20:00ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

22:30 -ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)