Кино Милениум со нов репертоар по Cinedays

Неделава не очекуваат премиери на 2 филмски остварувања. 
max-steel-2016-full-movie-download-free-hd-720p
Четврток е стандардниот термин за премиери на филмовите во редовниот репертоар, па по завршувањето на Синедејс, овој четврток продолжуваме со континуитетот.
Авантуристичкиот МАКС СТИЛ (MAX STEEL), во режија на Stewart Hendler, со Ben Winchell, Josh Brener, Maria Bello, Andy Garcia во главните улоги, на репертоарот во терминот од 20:00 часот.
Во дневните термини, за најмладите, следува анимираниот ВАИЈАНА – ПОТРАГА ПО МИТСКИОТ ОСТРОВ (MOANA), во кој главните улоги ги толкуваат Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison, а е во режија на тандемот Ron Clements, John Musker.

 

ЧЕТВРТОКПЕТОК(24.11.25.11.):

13:00 -ВАИЈАНА – ПОТРАГА ПО МИТСКИОТ ОСТРОВ (MOANA)– премиера

15:00 -ДОКТОР СТРЕЈНЏ 3Д (DOCTOR STRANGE3D)

17:30 НОЌЕН ЖИВОТ (NIGHTLIFE)

20:00– МАКС СТИЛ (MAX STEEL)– премиера

22:00 -УСТАВ НА РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА (THE CONSTITUTION)

 

САБОТА- НЕДЕЛА (26.11.27.11.):

11:00 -ВАИЈАНА – ПОТРАГА ПО МИТСКИОТ ОСТРОВ (MOANA)

13:00 -ВАИЈАНА – ПОТРАГА ПО МИТСКИОТ ОСТРОВ (MOANA)

15:00 -ДОКТОР СТРЕЈНЏ 3Д (DOCTOR STRANGE 3D)

17:30 НОЌЕН ЖИВОТ (NIGHTLIFE)

20:00– МАКС СТИЛ (MAX STEEL)

22:00 -УСТАВ НА РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА (THE CONSTITUTION)

 

ПОНЕДЕЛНИК СРЕДА(28.11.30.11.):

13:00 -ВАИЈАНА – ПОТРАГА ПО МИТСКИОТ ОСТРОВ (MOANA)

15:00 -ДОКТОР СТРЕЈНЏ 3Д (DOCTOR STRANGE 3D)

17:30 НОЌЕН ЖИВОТ (NIGHTLIFE)

20:00– МАКС СТИЛ (MAX STEEL)

22:00 -УСТАВ НА РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА (THE CONSTITUTION)