2 премиери во кино Милениум

Неделава која следува не очекуваат 2 премиерни проекции на актуелни филмски остварувања.
Zoolender2(foto)
Комедијата ЗУЛЕНДЕР 2 (ZOOLANDER 2), во режија на Ben Stiller, во која главните улоги ги толкуваат Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz, Benedict Cumberbatch, Milla Jovovich, на репертоарот во терминот од 20:00 часот.
А во терминот од 22:00 часот, следува БОГОВИТЕ НА ЕГИПЕТ 3Д (GODS OF EGYPT 3D), чиј режисер е Alex Proyas, а во главните улоги ќе имаме можност да ги видиме Gerard Butler, Abbey Lee, Courtney Eaton, Geoffrey Rush.
Во прилог следува новиот реертоар на кино Милениум

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (25.02. – 26.02.):

13:00 КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

15:00 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI)

17:30 ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

20:00ЗУЛЕНДЕР 2 (ZOOLANDER 2) – премиера

22:00 – БОГОВИТЕ НА ЕГИПЕТ 3Д (GODS OF EGYPT 3D) – премиера

 

САБОТА- НЕДЕЛА(27.02. – 28.02.):

11:00 – СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!)

13:00 МАЛИТЕ ВИЛЕНИЦИ ПИКСИ (PIXIES)

15:00 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI)

17:30 ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

20:00ЗУЛЕНДЕР 2 (ZOOLANDER 2)

22:00 – БОГОВИТЕ НА ЕГИПЕТ 3Д (GODS OF EGYPT 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (29.02. -02.03.):

13:00 КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

15:00 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI)

17:30 ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

20:00ЗУЛЕНДЕР 2 (ZOOLANDER 2)

22:00 – БОГОВИТЕ НА ЕГИПЕТ 3Д (GODS OF EGYPT 3D)