3 пози за најмоќен заеднички оргазам

Сексот е уметност на која треба да се работии која треба да ја надоградувате, така да не стане монотона и предвидлива. Сакате ли да испробате нешто ново, така што ќе го задоволите максимално вашиот партнер, но воедно и себе. Испробајте ги овие 3 пози за заеднички оргазам.

 sex-drive

Плетенка

Мажот лежи на грб, едната нога му е испружена, а другата свиткана во коленото, како да се сунча. Жената седнува на мажот , така што неговата свиткана нога е помеѓу нејзините бедра. Во оваа позиција жената има потполна контрола на брзината и длабочината на пенетрацијата и на движењата кои можат да бидат горе-доле или кружни.

Ножички

Мажот седи на креветот со исприжени и раширени нозе. Жената лежи на стомак, свртена со главата на истиот смер како што е мажот. Таа е со рашитени нозе околу половината на мажот. Мажот овојпат го диктира темпото и начинот за секс.

Симбиоза

Жената седи на повисоко (кујнска маса) , мажот нека стои пред неа . Мажот нека ги земе вашите нозе и да ги стави на неговите рамена, а жената нека ги стави нејзините раце околу вашиот врат. Ако жената не е доволно флексибилна, тогаш може да се потпре на нејзините лакти и раце. Во оваа позиција , мажот го диктира темпото и начинот на сексот, а жената учествува така што ги мрда колковите.