Бесплатен ZUMBA Fitness час на Отворено!

На 25.06.2016 (сабота) во 19:30h, Фитнес Клубот “Fit One” во соработка со Општина Аеродром, организира Бесплатен Zumba Fitness час во Спортскиот Центар “Ново Лисиче” (кај стадионче).

zumba

Станува збор за истата сцена во Ново Лисиче, на која се одржува меѓународниот фестивал на комедијата „Гола месечина“.

Многу позитивна енергија, убаво расположение и убаво извежбување со прекрасна Zumba музика, е само дел што ќе се почувствува на овој час, а за сето тоа задолжени ќе бидат ZUMBA инструкторите од “FitOne”.

Поканети се сите љубители на Zumba Fitness и латино звуците, без оглед на возраст и пол, да ни се придружат и заедно да ја почувствуваме Zumba енергијата во целост.

Dress code: Весели бои или Zumba облека.

Logo-Fit-One-1