Брз трик како да го спасите скршениот нокт

Негуваните и прекрасни нокти за жал се лесно кршливи. Неретко ќе ги „закачите“ на работа, додека чистите или миете, по што следува кратко сечење кое не е најомилената опција.

skrshen_nokt

Ако најчесто се одлучувате за кратки нокти по оваа незгода или плаќате поскап маникир, време е да престанете.

Сега во домашни услови можете да направите нешто многу поефикасно. Потребна ви е кесичка чај, пинцета и лепак за вештачки нокти.

Постапката трае околу 4 минути, а дава одлични резултати: