zodiac-signs02

Дневен хороскоп (23.11.2016)

Овен Со вашиот партнер никако не ќе можете да се усогласите. Треба да го менувате или партнерот или нешто во односот кон него. Бидејќи второто е поприфатливо, смирете се и наместо на секој негов збор да ...
zodiac-signs02

Месечен хороскоп (ноември 2016)

Овен Партнерските односи и љубовта ќе ви бидат актуелни. Некаков ненадеен пресврт ве очекува на тоа поле, за секого различен во зависност од наталните позиции. Едно е сигурно: ќе делувате инстинктивно, п...
zodiac-signs02

Дневен хороскоп (04.11.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денот е поволен за секакви патувања и екскурзии. Расположеието ви е на високо ниво, поради убавите романтични моменти од претходните неколку дена. Нема да можете лесно да се сконцент...
zodiac-signs02

Дневен хороскоп (01.11.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Многу брзате. Воопшто не мислите на тоа дека ќе ја искористите целата енергија и ќе западнете во друга крајност. Тоа е нормално и секого може да му се случи. Добрите и лошите работи ...
zodiac-signs02

Дневен хороскоп (31.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Единствената опасност која ви се заканува за овој ден е брзоплетост и површност. Никаде не ве фаќа место. Токму сега ќе се двоумите дали да прифатите некоја друга работа или да одбие...
zodiac-signs02

Дневен хороскоп (28.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Може да започнете со поправки во домот или да направите реорганизација. Во втората половина на денот работите ќе станат сложени и тоа ќе ви ја намали самодовербата. Бик (21.04 – 2...
zodiac-signs02

Дневен хороскоп (24.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Подготвени сте за работа повеќе од било кога. Размислете добро кога го избирате блискиот соработник. Вашиот емотивен живот за многумина е тајна, особено ако сте во врска со лице кое ...
zodiac-signs02

Дневен хороскоп (19.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Посветете го вашето време на работните обврски кои се обидувате да ги избегнете. Ако се решите да го сторите тоа, не грижете се, ќе добиете некоја помош или идеја како како побрзо, п...
zodiac-signs02

Дневен хороскоп (17.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Нечија посета од друг град ќе ве развесели. Ако сте во сериозна врска, можни се разговори за брак, потомство или почеток на заеднички живот. Доколку постојат луѓе кои ве исцрпуваат д...
zodiac-signs02

Дневен хороскоп (14.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Околностите ќе ве наведат на некои несоодветни потези за кои нема да имате објаснување. Денес избегнете ги критиките, затоа што и вие ќе ги бирате полесните опции. Потребна ви е сери...