Кинески хороскоп: Што ви носи годината на Мајмунот?

Оваа година кинеската нова година ќе започне на 8-ми февруари и ќе трае до 27-ми јануари 2017. Луѓето родени во годината на Мајмунот се паметни, љубопитни, немири и иновативни. Сепак, се верува дека годината е ...

Кои хороскопски знаци се за врска, а кои за авантура?

Ѕвездите откриваат кој може да ви биде идеален партнер, а со кого со сигурност ќе имате луда и незаборавна ноќ или страсна авантура. Што велат ѕвездите: Кој хороскопски знак ви одговара за врска, а кој з...

Квалитети на луѓето родени во февруари

Најкраткиот месец во годината го карактеризираат студени денови, но затоа луѓето родени во овој период се апсолутно спротивни. Ги красат само позитивни особини, меѓу кои најистакнати се следниве 8: 1....

Кој хороскопски знак е најтежок за врска?

Драматичен, емотивен, меланхоничен и патетичен. Овие карактеристики го одликуваат Ракот. Овој знак незнае да биде во врска без солзи. Припадниците на овој знак често немаат сила да се соочаат со предизви...

Кој е најискрениот знак во зодијакот?

Тој нема време, ниту желби за измислени приказни ниту игри, туку тоа што навистина го мисли, и го кажува, а најчесто е и во право. Далеку од тоа дека не умее да се оснесува пристојно и дека сака некого д...

Што најтешко простуваат и забораваат хороскопските знаци?

Хороскопскиот знак влијае на обликувањето на нашата личност и точно може да открие што никако не можеме да заборавиме, колку и да се трудиме. Додека некои не можат да ја заборават првата љубов, други не ...

На која новогодишна одлука треба да се фокусирате според хороскопот?

Претрупани од сите желби и резолуции за новата година, забораваме на она што ни е вистински важно. Па, додека годинава е уште тазе, ви откриваме што ви е најважно во неа според хороскопот. Zodiac Signs Н...

Дознајте дали 2016-та ќе биде ваша година според нумерологијата

Според нумерологијата животниот век се сведува на циклус од 9 години кои започнуваат од нашето раѓање, а завршуваат тогаш кога завршува и нашиот живот. Циклусот одново и одново се повторува. Секоја годин...

Квалитети на луѓето родени во Јануари

Јануари означува нов почеток, па не е ни чудо што луѓето родени во овој месец се секогаш амбициозни за новитети. Зимските деца родени во овој месец, имаат и други карактеристики кои ги одвојуваат од толп...