Утринските навики го разоткриваат неговиот карактер

Мажите отсекогаш ќе бидат недоволно испитана територија за жените, но од друга страна, жените нема да престанат да ги истражуваат. Убавината на животот лежи во таа неизвесност и нови сознанија до кои доаѓаме се...

Треба ли да му се даде уште една шанса на бившиот?

Секоја девојка некогаш има поминато низ фазата кога се прашува дали тој заслужува уште една шанса.   Вашиот бивш партнер посакува да му дадете уште една шанса, меѓутоа вие не сте сигурни дали би ...

Љубовта на тест: Го сакате или сепак се работи за навика?

Секогаш го споредувате со партнерите на вашите пријателки и заклучокот е секогаш ист: тие се многу посреќни од вас. Ова е еден од најидеалните примери кој ќе ви докаже дека не сте во врска поради љубов, туку се...

Женски vs. машки лаги и нивното значење

Не дека сите сме лажливци, но секој знае да каже по некоја лага. Ќе го излажете вашиот шеф на работа дека доцните бидејќи сте спасувале животно на патот, а тој вас ќе ве излаже дека нема да добиете бонус поради...