Француска тајна за беспрекорна кожа: Трик за убавина кој го полуде светот

women-checking-skin

Ако се прашувате како Французинките се толку убави жени и која е тајната за нивниот изглед, тогаш ви ја откриваме истата. Верувајте, интернетот полуде по овој трик кој ја прави кожата мека и блескава.

НАИЗМЕНИЧНО СТАВАЈТЕ ТОПЛИ И ЛАДНИ ОБЛОГИ

За добра циркулација и здрав тен, ставајте наизменично ладни и топли облоги на лицето. Кожата ќе изгледа одлично.

КОЦКИ ЛЕД ПО ЛИЦЕТО

Тријте го лицето со коцка лед. Кожата ќе биде здрава и сјајна, а крвотокот ќе се стимулира на овој начин.