Гола девојка „го засени“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон (Фото 18+)

Објавено на 01 August 2013 во 13:17

Exclusive... The Cast And Crew Of 'Big Eyes' Get Interrupted With Some Nudity

Познатиот режисер Тим Бартон во Ванкувер моментално го снима својот нов филм „Big Eyes“, а на снимањето неодамна добија неочекувано, но пријатно друштво.

Имено, за време на снимањето, од покривот на една од околкните згради ги набљудуваше една девојка во топлес.

Девојката веднаш ја забележаа фотографите кои заборавија на филмот и објективите ги насочија кон разголената девојка, која позираше за нив.

gola1_31072013_jlp

Девојката на кратко ги забавуваше присутните, а „фрли поглед“ и славниот актер Кристоф Волц.

Exclusive... The Cast And Crew Of 'Big Eyes' Get Interrupted With Some Nudity