Идеи за празничен маникир

Никогаш не пропуштајте празничната сезона да ја пресликате на ноктите.

manikir1

Снегулките, сијаличките и светките се едноставен „must have“ за наредните неколку недели.

Ова се 5 идеи како самите да ги изведете, со обични лакови и вештините на сопствените раце.

1. Снежни нокти

snezen_manikir

2. Монохроматски нокти

monohromatski_manikir

3. Сијалички на ноктите

sijalichki_na_nokti

4. Кариран дезен

kariran_manikir

5. Светкави нијансирани нокти

svetkav_manikir