Кликни на датумот на раѓање и дознај каква личност си

Објавено на 07 September 2013 во 15:03

Иако многумина хороскопот не го сфаќаат сериозно, тој може да биде многу забавен и скоро и да не постои личност која барем еднаш не ѕирнала во дневниот или неделниот хороскоп за својот знак. Но, приказната за датумот на раѓање кој за нас може да открие многу нови работи, е многу поинтересна, а судејќи по коментарите и вистинска.

60850830-karakter-ponasanje-raspolozenje-lica

Популарната социјална мрежа Tumblr осмислила многу интересна приказна под назив „Your Birthday Personality“. Станува збор за страница на која со клик на сопствениот датум на раѓање, за себе можете да дознаете многу работи, а податоците се темелат на астрологија, нумерологија, теорија на броеви и психологија.

Карактерот, склоноста и желбите, предностите и маните се само некои од работите кои ги открива вашиот датум на раѓање, а кој вам, како што тврдат авторите, може да ви помогне подобро да се запознаете себе, да ги препознаете своите квалитети и да почнете да ги развивате.

За да проверите, кликнете ТУКА!.

 

Close
Поддржете го hajdpark.mk и дружете не на некоја од социјалните мрежи: