LEGO направи анти-LEGO влечки

 

Малку форми на садистичка тортура кои предизвикуваат ненормална болка има во светот како онаа предизвикана од нагазување LEGO коцка, оставена на подот по детска игра.

lego_papuci

За среќа, сега постои начин да се заштитите себеси од оваа болка која нема родител на мали деца што не ја почувствувал.

LEGO, заедно со француската маркетинг агенција Brand Station, измислија анти-LEGO влечки. Им требаше само 66 години за да дојдат до откритието.

Влечките ќе бидат произведени во ограничена едиција од 1.500 и ќе бидат поделени на луѓе кои ќе ја поплнат листата на ѓелби за Боѓик, на француската веб страна на LEGO.

Ова е одличен начин на неколку среќни родители да им се оствари сонот.

макфакс