Лила Филиповска „на тапет“ кај Сашко Коцев & Пријателките

Замислете го Сашко Коцев, на тросед помеѓу две дами, со кафенце в рака, како ги коментира нашите најпознати ТВ лица.

sasko kocev
Станува збор за новото веб шоу „Сашко & пријателките” кое ќе се емитува ексклузивно на LOOP. Во првата епизода на „тапет“ e Лила Филиповска. Погледнете какви оценки и коментари доби Лила од страна на „стручното жири”.

 

Погледнете краток исечок од видеото:

 

За да го гледате целото видео, регистрирајте се на loop.mk или симнете ја бесплатната loop апликација во App store и Google Play