Нарачале торти по ликовите од Дизни – Еве што добиле (ВИДЕО)

Кога се подготвува детски роденден, најважна е тортата, но понекогаш не оди сè според планот. Погледнете ги овие торти кои ги разочарале славениците.

Наместо торта со Ариел, Спајдермен и другите ликови на Дизни, овие славеници добиле…