Како изгледала последната свечена вечера на Јосип Броз Тито (ВИДЕО)

Tito vecera Nova godina (YouTube)

Ексклузивни снимки од последната свечена вечера која ја организирал и на која присуствувал Јосип Броз Тито.

Станува збор за мини приемот на Тито за време на дочекот на 1980 година.