Секојдневни фризури готови за помалку од минута

Фризурите што ќе видите подоле се прават побрзо отколку што би траело објаснувањето како да ги направите.

4

Се прават за минута, а делуваат како да сте се потрудиле нешто повеќе.

Туторијалот низ фотографии.

1

2

3

4

5

6_1447617658

7

8