Срни, елени и останли ситен дивеч

aleksandarДремам по фејсбук, вртам по хоум пејџот… и глеам Срна, Срна, Срна… ок who the fukk is Срна? (да да, не напишав Fu*k заради тоа што треба да се цензурира после) И пишувам нејзино име и презиме и што да видам, постои! Отварам да видам… што да видам, полу разголени слики, провокативни слики… (знаете вие, знаете) добро ај си викам ко секоја скопска фуфица (ќе кажев нешто ама ај…) и викам ај уствари да прочитам што е со Срна, и отварам слика… муабет со некој тип… кој по некоја грешка добил слика со нејзиното разголено тело… и тука типкава го моли сликава да не ја види светлината на интернетот поради тоа што другарка нејзина по грешка ја аплоудирала… ок топ, ај само да го молеше, попатно нудеше услуги од типот на СВЕ ШТО САКАШ… пааа тоа се чека бе мацо, изнуда ко од амерички филм каде што американскиот председател е во безизлезна ситуација за некои слики кои не смеат да излезат во јавност за некоја државна тајна, ама ова не е амерички филм и американците не победуваат на крајот на приказната… пошо типот ја аплоадирал сликата сосе муабетот после одредено време… БРАВО ЦАРЕ, ако некад се запознаеме имаш пиво од мене…

ОК се ова, друго сакав да посочам… многу ниско паднале девојчињава у денешно време, страшно многу, ова го тврдам поради тоа што го гледам трендот на разголување и дискретно психолошко проституцирање во константо растење… и сега повеќето од вас си викате „уууу пе*ер тоа не треба да ти смета“… мене не дека ми смета ама искрено пун ми стојко од неинтелектуални сељнки што освен што знаат да си го изпрчат задникот и да ги извадат градите на дисплеј незнаат ништо друго… е сеа што е тука проблемот? Еднаш еден мој познаник (ако чита ќе се пронајде и ќе се смее, и еве  јавно ти признавам у право беше тогаш коа ти се смеев… требало малце време да помине да те сфатам)  одеше со една типка… мисица, гради… задник… лице… висина, леле мајко, и одеше некои 3 недели и се му беше топ и од нигде никаде… сингл… и го прашувам зашто прекинал, и ми враќа одговор  – Брат остај ти таква што ја гледаш како што изглеа… глупа ко трактор, излагам со неа цела вечер главата од земја си ја мавам од досада, не збори… толку е глупа што нема што да ми каже, што и да и зборам или ми се смее или не разбира што и зборам… (ова е неговата лична реплика) И тогаш му се смеев, ама после некое време усвари сфатив дека и мене ми е досадна врска базирана на сувопарно излагање и секс… а во меѓувреме ништо не се дешава. нема муабети, нема смеење, нема случки и што да правам јас со мисиците? Подобро со некоја што не е толку мисица ама барем ќе се дешава нешто… ќе се смееш, ќе си праиш муабети, ќе правиш нешто паметно… мисиците од типот на горенаведената се топ за провод да… ЗА ЕДНА ВЕЧЕР. Инаку не знам што би правел повеќе од 78 часа со истата, да ја прашам нешто за муабет не знае, да и кажам да праиме нешто не сака, глупо и било, да и кажам да направи нешто не знае… уствари стигнав до заклучок дека ако излезеш со девојка… и ако ти верглаш ко навиен цела вечер, а она ќути и те глеа како муле у шарена врата дефинитивно девојката не е за тебе, џабе и се и гради и задници и изгледи ако нема памет, ако нема доволно мозок за муабет да сврзе и да најде допирна точка за двајцата… тогаш нема потреба од напор… освен како што горе наведов не е за една вечер, ако е за one night stand и јас би избрал мисица… да не се лажеме.

ЕЛ Риџо

 

Останатите колумни на следниот линк.

(Објавувањето колумни, мислења, ставови, писма и текстови од надворешни автори е одраз на намерата на „Хајд Парк“ да даде простор на секого кој сака да се искаже. Но, напоменуваме дека мислењата и ставовите изнесени тука, не се одраз на ставовите на „Хајд Парк“ и целосно се оградуваме)

Доколку сакате и вие да ни испратите мислење, став, писмо, текст или дело од било каков вид, тоа можете да го направите на следниот линк.