ШТИП: Се заканувала зашто внукот ѝ го преместиле во друго одделение

Откако дознала дека наставничкиот совет во училиштето решил нејзиниот внук да го премести од едно во друго одделение, 51-годишна штипјанка се јавувала во училиштето и се заканувала на раководството, соопшти СВР Штип.

За заканите упатени во вторникот, полицијата поднела кривична пријава против Д.Б., која ја товари за загрозување на сигурноста.

Извор: Мета.мк