Алкохолот во калории – Дали и колку дебелеат алкохолните пијалаци?

Доколку се борите со вишокот килограми, потребно е да вклучите кочница во пиењето алкохол. Главната причина зошто треба да се внимава на количината алкохол додека слабееме е што алкохолот содржи голема к...