Земете фолија – Веќе никогаш нема да ви студи во зима (ВИДЕО)

Македонија веќе подолг период е зафатена од студеното време и поларна зима. Студот сече, а за да се заштитите ви нудиме супер трик. Се што треба да направите е да исечете парче кое одговара на вашиот чев...