ШТИП: Прославуваа со мафини во форма на женски полови органи – Стигна и казната

Со еднократно намалување на платата за 30 отсто, казнети се лекарите и персоналот на гинеколошко – акушерското одделение на Клиничката болница во Штип, бидејќи го прославувале дочекот на Нова година, а потоа и ...