Хороскоп: Проверете кои грешки ги прави секој знак во љубовните врски

Иако неуспехот во љубовта не е само ваша вина, сепак љубовните грешки кои ги правите може да ви ја уништат среќата. Дали сте преголеми егоисти? Или сепак сте премногу срамежливи за да си ги искажете емоц...
article placeholder

Срни, елени и останли ситен дивеч

Дремам по фејсбук, вртам по хоум пејџот... и глеам Срна, Срна, Срна... ок who the fukk is Срна? (да да, не напишав Fu*k заради тоа што треба да се цензурира после) И пишувам нејзино име и презиме и што да видам...