Полиена со бензин и запалена гаражата на македонски новинар

Синоќа околу 23 часот, непознати сторители ја полиле со бензин и ја запалиле гаражата на новинарот и сопственик на порталот Публикум, Зоран Милошески. Пожарот го забележал станар на соседната зграда, чиј...