Едноставен тест од 30 секунди: Проверете дали сте дебели

Ова е едноставен и лесен тест за дебелина кој во три чекори ќе ви покаже дали имате повеќе килограми од потребното. ПРВО: Исечете ластик долг колку што сте високи ВТОРО: Завиткајте го на пола ТРЕТО...