Дали сме подготвени да го одбраниме интернетот од нас самите?

Кога и да го вклучиме компјутерот или телефонот, се соочуваме со многубројни лични ставови најчесто изнесувани на социјалните медиуми. Веќе не постои место во интернет просторот каде нема да прочитаме нечиј ста...

Што пребаруваат хороскопските знаци на интернет?

Овен Овенот на интернет бара видеа со вежби – зошто да плаќа во теретана кога може да вежба и дома? Овните ги интересираат интернетски страници кои објавуваат текстови за здрав начин на живеење, но од сите з...