Истекува рокот за одлука: Дали ДУИ ќе прави влада со ВМРО-ДПМНЕ?

Централното претседателство на ДУИ во проширен состав се собра во седиштето на партијата во Мала Речица и расправаат по конкретни предлози за можна коалиција со ВМРО-ДПМНЕ за состав на влада. Средбата за...