article placeholder

Im on a highway to hell

Приметувам во последно време луѓево се „преплавени“ со чувства. Сигурно секој од вас приметил, а може и е дел од оние кои постојано на facebook статуси опишуваат чувства. Епа сакав за момент да станам еден од н...
article placeholder

Вакво е вашето размислување, сериозно?

Пред некое време го прочитав следново: „Си правел добро - не ти признавале. Си сакал - те презирале. Си помагал - те газеле. Си бил искрен - те омаловажувале. Си правел СЕ за да не го изгубиш она што со толку ...
article placeholder

Бездната наречена естрада

Да, да, да.. морав, навистина, познато ви е сево ова, знам, ама морам, неможам да издржам, веќе пукнав. Ова веќе изгуби секаква смисла, сите граници се преминати, ова веќе не се трпи. Како бе, како, неможам да ...