ДЗС: Еве каде треба помош во механизација за расчистување на снегот

Локалните власти во Зелениково, Чучер – Сандево и во Липково побарале дополнителна градежна механизација за справување со снежните наноси, информираат од Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС). Од дире...