Проверете уште колку продолжени викенди има до крајот на 2017 година

Неработните денови се одлични за празнување и поминување на време со најблиските, планирања на продолжени викенди и патувања. Еве ги неработните денови во 2017 година: За сите граѓани на РМ 1 Јануа...