Дали сме подготвени да го одбраниме интернетот од нас самите?

Кога и да го вклучиме компјутерот или телефонот, се соочуваме со многубројни лични ставови најчесто изнесувани на социјалните медиуми. Веќе не постои место во интернет просторот каде нема да прочитаме нечиј ста...