article placeholder

Македонска Телеинквизиција

Дремам дома... лето, 40 степени, нема никој надвор, досадно на фејсбук... од игри преку глава, за промена решив да пуштам телевизија... И како по 100 се заебав само поише се депримирав... не за друго... само с...