Пратенички се степаа во турскиот парламент (ВИДЕО)

Три пратенички се пренесени во болница после тепачка помеѓу повеќе пратенички во турскиот парламент за време на дебатата поврзана со усвојувањето на уставните реформи за проширувањето на овластувањата на пр...