Еве во какво издание тој сака да ве види во кревет

Мажите се визуелни типови и тоа е причината што се вртат по секоја згодна девојка која минува покрај нив. Мажите обожаваат жени во миничи, во тесни фустани, високи потпетици, но најмногу од сѐ сакаат жени во се...

Женски трикови кои ги полудуваат мажите во кревет

За совршен интимен однос потребни се многу работи, но покрај обостраната привлечност постојат ситни трикови кои ќе ви помогнат да ја вжештите атмосферата во креветот. Некои едноставни движења на жената м...
article placeholder

Ало девојки… приземјете се…

Овој пат мојава колумна ќе биде малку поинаква. Нема да пишувам за некоја неостварена љубов, нема да пишувам за некој настан што мене ми се случил, нема да пишувам за некоја измислена приказна. Во последно врем...