Зумба… Зумба… Зумба Фитнес Забава!!!

Со повеќегодишно искуство во правење Зумба забави, со нетрпение се очекува и оваа Ноемвриска 2016 Зумба забава, која повторно ќе се организира во актуелниот ноќен клуб Станица 26.

15107278_1114350575345277_1291389338402495641_n

Како и на сите Зумба забави до сега, ќе ве пречекаат нови Зумба кореографии, песни и движења во изведба на инструкторите од FitOne.

Централно место ќе заземат групите на Зумба вежбачите кои ќе се прикажат себеси со комплетно нови Зумба кореографии, но забавата е наменета за сите љубители на Зумба Фитнес, а не само за вежбачите во FitOne. Споделете ја Зумба енергијата помеѓу толпата од Зумба фанови и почувствувајте ја позитивната страна на Зумба ритамот.

Зумба забавата иако организирана од FitOne, наменета е за сите љубители на Zumba Fitness, а не само за вежбачите на FitOne. Па затоа, поканети се сите кои сакаат да видат што претставува споделување на Зумба енергијата помеѓу толпа од Зумба Фанови и да се приклучат на забавата. Поканата и до сите што практикуваат Зумба Фитнес надвор од FitOne.

Како и до сега, без никакви ограничувања во пол и возраст. Добредојдени се сите, а забавата секако е загарантирана. 

Повеќе инфо на FitOne Zumba Fitness Забава или 070 / 22 88 23