„Нинџа Желките“ и „ИГРА НА ПАРИ“ во Милениум!

Два новитети неделава на репертоарот на кино Милениум.
NinjaTurtles(Foto)
Новиот дел од „класикот” Нинџа Желки, НИНЏА ЖЕЛКИ: ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД СЕНКА (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows), во режија на Dave Green, со Stephen Amell, Megan Fox, Alessandra Ambrosio, Alan Ritchson во главните улоги, на репертоарот во терминот од 20:00 часот.
Вториот филм кој ќе го „освежи” репертоарот е именуван ИГРА НА ПАРИ (Money Monster). Режијата е на Jodie Foster, а во главните улоги настапуваат Jack O’Connell, George Clooney, Julia Roberts, Caitriona Balfe, Dominic West. Публиката ќе има можност да го погледне во терминот од 22:00 часот.
Во прилог следува репертоарот на кино Милениум

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (02.06. – 03.06.):

13:00 -ФИНИ МОМЦИ (THE NICE GUYS)

15:00 АЛИСА ЗАД ОГЛЕДАЛОТО (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

17:30 ИКС-МЕН: АПОКАЛИПСА (X-MEN: APOCALYPSE)

20:00НИНЏА ЖЕЛКИ: ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД СЕНКА (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)– Премиера

22:00 -ИГРА НА ПАРИ (Money Monster)– Премиера

 

САБОТА- НЕДЕЛА(04.06. – 05.06.):

11:00 РЕЧЕТ И КЛАНК (RATCHET AND CLANK)

13:00 АЛИСА ЗАД ОГЛЕДАЛОТО (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

15:00 -ФИНИ МОМЦИ (THE NICE GUYS)

17:30 ИКС-МЕН: АПОКАЛИПСА (X-MEN: APOCALYPSE)

20:00НИНЏА ЖЕЛКИ: ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД СЕНКА (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

22:00 -ИГРА НА ПАРИ (Money Monster)

 

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (06.06. – 08.06.):

13:00 -ФИНИ МОМЦИ (THE NICE GUYS)

15:00 АЛИСА ЗАД ОГЛЕДАЛОТО (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

17:30 ИКС-МЕН: АПОКАЛИПСА (X-MEN: APOCALYPSE)

20:00НИНЏА ЖЕЛКИ: ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД СЕНКА (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

22:00 -ИГРА НА ПАРИ (Money Monster)