Нов репертоар на кино Милениум

Од четврток(17.03.) две премиерни филмски остварувања следуваат на репертоарот на кино Милениум.
KungFuPanda(Foto)
ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN) на режисерот Babak Najafi, со одлична актерска екипа Gerard Butler, Morgan Freeman, Charlotte Riley, Charlotte Riley не очекува во терминот од 20:00 часот.
Додека пак, во денските термини, предвидени за најмладите, освежување ќе донесе анимираниот филм КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D), во режија на тандемот Alessandro Carloni, Jennifer Yuh, во кој гласовите ги позајмуваат Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Angelina Jolie.
Во прилог следува репертоарот на кино Милениум

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (17.03. – 18.03.):

13:00 КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D) – премиера

15:00 (НЕ)ПРОФЕСИОНАЛЕЦ (GRIMSBY)

17:30 ТРИЛОГИЈА РАЗЛИЧНА: ПРЕДАНА (ALLEGIANT: PART 1)

20:00ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN) – премиера

22:00 ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

 

САБОТА- НЕДЕЛА(19.03. – 20.03.):

11:00 КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D)

13:00 ЗОOТРОПОЛА 3Д (ZOOTOPIA 3D)

15:00 (НЕ)ПРОФЕСИОНАЛЕЦ (GRIMSBY)

17:30 ТРИЛОГИЈА РАЗЛИЧНА: ПРЕДАНА (ALLEGIANT: PART 1)

20:00ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

22:00 ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

 

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (21.03. – 23.03.):

13:00 КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D)

15:00 (НЕ)ПРОФЕСИОНАЛЕЦ (GRIMSBY)

17:30 ТРИЛОГИЈА РАЗЛИЧНА: ПРЕДАНА (ALLEGIANT: PART 1)

20:00ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

22:00 ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)