Премиера на STAR TREK: BEYOND во кино Милениум!

stb-intl-header-1

ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D) – премиера 21.07. (четврток)

режија: Justin Lin

улоги: Anton Yelchin, Idris Elba, Zoe Saldana, Chris Pine

времетраење: 120′

жанр: Акција, авантура, научна фантастика

Најголемата авантура на сите времиња започнува со „Ѕвездените патеки“, со неверојатната приказна за патувањето на младата посада, која се враќа на најмодерниот вселенски брод некогаш направен – „Ентерпрајс“. Посадата на „Ентерпрајс“ ќе биде нападната од незапирливиот бран вонземјани, кои сакаат да го уништат бродот, оставајќи ги заглавени на новата планета каде што се судираат со новите немилосрдни непријатели.

 

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (21.07. – 22.07.):

15:00 -ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

17:30 ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

20:00ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D) – Премиера

22:30 ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

 

САБОТА- НЕДЕЛА(23.07. – 24.07.):

11:00 БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

13:00 ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

15:00 -ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

17:30 ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

20:00ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

22:30 ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

 

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (25.07. – 27.07.):

15:00 -ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

17:30 ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

20:00ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

22:30 ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)