Репертоар на кино Милениум

Неделава која следува, на репертоарот на кино Милениум повторно ќе имаме можност да го погледнеме најновиот македонски филмски продукт, филмот „ЏГАН”, во режија на Вардан Тозија. 
DZgan_poster
Одличните критики и интересот на публиката „не натераа” да вметнеме и втор термин во кој ќе биде прикажуван филмот.
Значи, „ЏГАН” од четврток(07.04.) на репертоарот на кино Милениум, во 2 термина, 20:00 и 22:00 часот.
Од останатите филмови, на репертоарот остануваат БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА, ПАДОТ НА ЛОНДОН, ПОД ЛУПА, како и анимираните ДАЈ ГОЛ и КУНГ ФУ ПАНДА 3.
Во прилог следува репертоарот на кино Милениум

СРЕДА-ПЕТОК (07.04. – 08.04.):

13:00 -ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

15:00 -ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

17:00 БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D) 

20:00-ЏГАН

22:00 ЏГАН

 

САБОТА- НЕДЕЛА(09.04. – 10.04.):

11:00 ДАЈ ГОЛ (METEGOL)

13:00 -КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D)

15:00 -ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

17:00 БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D) 

20:00-ЏГАН

22:00 ЏГАН

 

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (11.04. – 13.04.):

13:00 -ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

15:00 -ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

17:00 БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D) 

20:00-ЏГАН

22:00 ЏГАН