Дневен хороскоп (17.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Ќе се препознае вашиот работлив и вреден дух и ќе направите одлични чекори на деловен план денес. Се повеќе ја гледате љубомората на партнерот, а тоа не е она најлошото што ве очекув...

Дневен хороскоп (16.08.2016)

Овен  Овој ден делува на вашата амбиција, но и на семејните односи. Се трудите да му се допаднете на еден Лав со кој можете лесно да се договорите за многу работи, но тој веројатно не посветува многу вн...

Дневен хороскоп (15.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Обврски и задолженија ќа има многу, па ќе бидете соочени со заостанување и недовршена работа. Важно е да не ги губите нервита и да водите сметка за тоа да не си допуштате многу со пр...

Дневен хороскоп (12.08.2016)

Овен Во некоја чудна ситуација ќе западнете уште од рано сабајле. Потрудете се да останете мирни и да реагирате брзо. Не дозволувајте да ве убедуваат да купувате нешто за кое немате потреба. Семејството ...

Дневен хороскоп (10.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Чувствувате внатрешен немир и имате пориви кои немаат конкретен вектор на исполување. Денес  ќе ви биде тешко да се организирате и да имате редослед на активностите. Постојано ...

Дневен хороскоп (05.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денес ќе почувствувате огромно олеснување по споделувањето на долго чувана тајна. Дозволете си да бидете поотворени пред личностите кои ги нарекувате доверливи.Известувајте ги луѓето...

Дневен хороскоп (03.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денес се појавуваат неочекувани можности за патување, учење или некаква друга обука или надградба. Отворени сте за нови искуства и нови познанства. Некои би можеле да запознаат некој...

Дневен хороскоп (01.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Единствената опасност која ви се заканува за овој ден е брзоплетост и површност. Никаде не ве фаќа место. Токму сега ќе се двоумите дали да прифатите некоја друга работа или да одбие...

Дневен хороскоп (28.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Среќниот период продолжува. Она за што подолго време фантазиравте сега ви се исполнува. Денот минете го со пријатели во некое кафуле. Причини за убава атмосфера и славење има во голе...

Дневен хороскоп (27.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денот ќе биде во знакот на некои интересни вести. Работите ќе ги вршите коректно, исправно ќе резонирате и брзо ќе дејствувате. Доколку го губите времето на глупости, само ќе се нерв...