Македонски филм на чекор до Првото место на светски натпревар!

Македонскиот филм кој што беше испратен на интернационалниот натпревар „MyRodeReel“ пред само еден месец, во моментов е во првите 20 филмови на натпреварот.

Poster-JPEG-Web

Краткиот филм на метафоричен начин ја покажува бесмисленоста на војната и се обидува да ги долови најосновните чувства на оние погодени од истата.

3

Ни преостануваат уште само 5 дена до завршетокот на гласањето, да ги подржиме нашите филм ентузијасти со тоа што ќе им дадеме глас.

IMG_3663

Тие го направија своето, ред е на нас! За да гласате кликнете на следниов линк: http://www.rode.com/myrodereel/watch/entry/2728

2