Како изгледала последната свечена вечера на Јосип Броз Тито (ВИДЕО)

Ексклузивни снимки од последната свечена вечера која ја организирал и на која присуствувал Јосип Броз Тито. Станува збор за мини приемот на Тито за време на дочекот на 1980 година. https://www.youtube...